Service

Chrysler forhandlere sikrer den perfekte service ved hjælp af professionel knowhow og det mest moderne udstyr. Uanset om din bil er til service, eller det er nødvendigt med en reperation, så sørger de for, at din Chrysler er i topform.


Professionel udbedring i stedet for blot at udskifte

Kofangerne på din bil kan blive beskadiget på grund af smalle ramper i parkeringshuse, hårde betonpiller eller små mure, der dukker uventet op.

Den ramponerede kofanger bliver normalt erstattet af en ny, hvilket er en både bekostelig og tidskrævende affære. Men der findes et betydeligt billigere alternativ i form af plasticreparation. Her rengøres, tilslibes og rugøres det beskadigede område. En speciel plasticblanding tætner huller, revner og afskrabninger fuldstændigt.

Vores Chrysler forhandlere udfører som altid et godt stykke håndværk, og kofangeren ser derfor ud som ny efter reparationen.

På den måde sparer du penge og utroligt meget tid, idet en plasticreparation normalt kan udføres på få timer.

Kontakt derfor altid en Chrysler forhandlere, når der er opstået en skade. Her kan du gratis få undersøgt, om det er muligt at udføre en reparation. Hvis det ikke skulle være muligt, vil du naturligvis få et fordelagtigt tilbud på en original plasticdel.