Bedre kørsel med originalkvalitet

Også efter at du har købt din Chrysler, kan du forlade dig på høj kvalitet og pålidelighed. Når der skal udskiftes dele på din bil, tilbyder vi originaldele fra Mopar.

Originaldelene fra Mopar., der er specielt afstemt til Chrysler, er udviklet, fremstillet og testet med største omhu og er altid tilpasset til den tekniske udvikling. De er således den bedste forudsætning for, at din bil lever længe og ikke mister sin værdi.

Det er Chrysler forhandlere, der sørger for, at enhver originaldel monteres fagligt korrekt. Hvis det skulle forekomme, at delene ikke er på lager, har vi et effektivt logistiksystem, der sikrer, at delene straks kan hjemskaffes.


Godt for miljøet – og for dig!

Når du anvender originaldele fra Mopar., satser du på kvalitet. Men du kan samtidig også spare penge og bidrage til at skåne miljøet – med originale ombytningsdele fra Mopar.. Disse dele kontrolleres grundigt, og komponenter, der ikke længere er 100% brugbare, udskiftes og gennemgår omfattende tests og kvalitetskontroller, hvorefter de bruges igen. Dele, der ikke længere kan genbruges, indgår i vores genvindingssystem og dermed i materialekredsløbet. Originale ombytningsdele fra Mopar. er alternativer af høj kvalitet, som er rimelige i pris og skånsomme mod miljøet. Vi kan tilbyde to miljøvenlige alternativer, som samtidig er skånsomme mod din pengepung: