Chrysler Privilege Service – en kompetent partner, hvad angår mobilitet

Når du køber en Chrysler, får du ikke kun en moderne og pålidelig bil, men ligeledes en kompetent partner hvad angår professionel service. Med vores omfattende mobilitetsydelser er du på den sikre side – overalt i Europa.

Chrysler Privilege Service er til din rådighed og hjælper dig, hvis du har været ude for en ulykke, er løbet tør for benzin eller har tabt bilnøglen. Uanset tidspunktet og hvor du opholder dig, vil du få hurtig og professionel hjælp – et opkald er nok.

Du vil heller ikke blive ladt i stikken, hvis du ikke kan hjælpes til at køre videre fra ulykkesstedet med det samme. Hvad enten det gælder bugseringshjælp, planlægning af hjem- eller vidererejse med tog eller fly, hotelovernatning eller billeje – du kan altid regne med vores hjælp.

Hvis du har brug for hjælp, skal du ringe på telefonnummer 80 20 30 35*. Fra udlandet skal du ringe på nummer 00800 1692 1692*.
• Vejhjælp 24 timer I døgnet, 365 dage om året.
• Generel teknisk information om modeller og ekstraudstyr samt service af din Chrysler.

Chrysler Privilege Service gælder alle nye Chrysler, inden for garantiperioden. Det er en forudsætning, at bilen er købt hos en Chrysler forhandlere, er registreret i et land, hvor Chrysler Privilege Service gælder, og at den er blevet vedligeholdt i henhold til servicehæftet.


* Tjek med din teleudbyder for at få den nøjagtige minuttakst. Opkald fra mobiltelefon kan medføre ekstra omkostninger i nogle europæiske lande, alt afhængig af afgifter tillagt af den lokale teleudbyder.